Pegasus

Pegasus

Pegasus


Pegasus Fietsen

Kwaliteit tegen een mooie prijs, dat is waar je een Pegasus fiets aan kunt herkennen. Door altijd de wensen van onze klanten voorop te stellen is het merk uitgegroeid tot marktleider in Duitsland. In Nederland, dus ook in Tilburg is het merk niet meer weg te denken. Wil jij ook het plezier van het fietsen op een Pegasus fiets ervaren? Laat u dan adviseren door ons en maak een testrit !

Pegasus Bosch Active Motor


Bosch Systeem

Duitse degelijkheid. Daar staat zowel Pegasus als Bosch voor. Dit is dus een perfecte combinatie.
Met 35 jaar ervaring is Pegasus uitgegroeid tot marktleider in Duitsland. Een Pegasus herken je aan zijn goede kwaliteit, de scherpe prijs, duurzaamheid en comfort. Ook Bosch is een succes. Dit motorsysteem is niet meer weg te denken onder een E-bike.

Pegasus in Tilburg


Pegasus in Tilburg

Wij, Piet van Iersel Tweewielers, zijn trots dit merk te mogen voeren. Dit doen we al jaren. Pegasus is niet meer weg te denken uit onze showroom: "Wij zijn altijd op zoek naar de juiste collectie, Pegasus is niet meer weg te denken uit onze showroom, door de betrouwbaarheid en hun scherpe prijs". Vooral de scherpe prijs maakt Pegasus een succes in Tilburg.

Pegasus Fietsen E-bikes Aanbod

Pegasus Siena E7 Plus Belt

Pegasus Siena E7 Plus Belt
Geplaatst: jan 16, 2021
Reacties: 0
Auteur: Admin

Pegasus Siena E7 Plus Belt

Hoe eenvoudig en aangenaam modern fietsen zijn kan, bewijst de Pegasus Siena E7 Plus e-bike. De zithouding (geometrie) is door het nieuwe frame comfortabeler geworden waardoor je heerlijk rechtop kunt fietsen. Bovendien heeft het nieuwe damesframe een brede lage instap. Het damesframe is bijzonder stijf wat de rijeigenschappen ten goede komt. De zonder gereedschap verstelbare voorbouw maakt het mogelijk de zithouding individueel te perfectioneren. Voorzien van de nieuwe sterke Active Line Plus aandrijving van BOSCH is de ondersteuning altijd harmonisch, vloeiend en indien gewenst, krachtig (koppel  50 Nm). E-bike is voorzien van een Belt van Gates, waardoor de fiets lekker onderhoudsarm is. De motor zorgt voor gematigd gedoseerde ondersteuning voor iedereen die graag op verharde wegen of fietspaden rijdt en wilt genieten van de dagelijkse trips.

  • Veilige en goed doseerbare Magura hydraulische velgremmen

  • Standaard voorzien met 400Wh Bosch Accu (bereik tot 125 km) en is uit te breiden met een 500 Wh (bereik tot 175 km) accu

  • Nieuw versterkt damesframe met brede lage instap

  • Belt-drive van Gates

  • Verkrijgbaar in de kleur: Blue Matt

Prijs2.849,00 €
Aantal Versnellingen7
Soort versnellingNexus 7
Man/vrouwDames
Accu soortUitneembaar Drager
Accu capciteit400W Bosch
Km per lading*70 / 80
Frame maatD50 / D55
Print
Tags:
Waardeer dit artikel:
Geen waardering

Theme picker