Pegasus

Pegasus

Pegasus


Pegasus Fietsen

Kwaliteit tegen een mooie prijs, dat is waar je een Pegasus fiets aan kunt herkennen. Door altijd de wensen van onze klanten voorop te stellen is het merk uitgegroeid tot marktleider in Duitsland. In Nederland, dus ook in Tilburg is het merk niet meer weg te denken. Wil jij ook het plezier van het fietsen op een Pegasus fiets ervaren? Laat u dan adviseren door ons en maak een testrit !

Pegasus Bosch Active Motor


Bosch Systeem

Duitse degelijkheid. Daar staat zowel Pegasus als Bosch voor. Dit is dus een perfecte combinatie.
Met 35 jaar ervaring is Pegasus uitgegroeid tot marktleider in Duitsland. Een Pegasus herken je aan zijn goede kwaliteit, de scherpe prijs, duurzaamheid en comfort. Ook Bosch is een succes. Dit motorsysteem is niet meer weg te denken onder een E-bike.

Pegasus in Tilburg


Pegasus in Tilburg

Wij, Piet van Iersel Tweewielers, zijn trots dit merk te mogen voeren. Dit doen we al jaren. Pegasus is niet meer weg te denken uit onze showroom: "Wij zijn altijd op zoek naar de juiste collectie, Pegasus is niet meer weg te denken uit onze showroom, door de betrouwbaarheid en hun scherpe prijs". Vooral de scherpe prijs maakt Pegasus een succes in Tilburg.

Pegasus Fietsen E-bikes Aanbod

Pegasus Ravenna EVO 8

Pegasus Ravenna EVO 8
Geplaatst: jan 16, 2021
Reacties: 0
Auteur: Admin
Pegasus Ravenna EVO 8
 

Deze E-bike van het Duitse merk Pegasus is optisch indrukwekkend en technisch voortreffelijk, de Ravenna EVO 8 is een elektrische fiets voor dagelijks stads- en tourgebruik.Zowel optisch als technisch is de Ravenna EVO 8 compleet. Volledig geïntegreerd verdwijnt de gebundelde energie in de Bosch PowerTube accu in de onderbuis. Wat overblijft is een bijzonder clean design met de beste rijeigenschappen. Nieuw is het versterkte damesframe; de stijfheid is sterk verbeterd waardoor de fiets beter rijdt. Bovendien is het frame geschikt gemaakt voor de nieuwe 625 Wh accu, die een actieradius heeft tot meer dan 200 km. De Bosch Active Line Plus ondersteuning is krachtig, stil en vloeiend. Voor maximale zekerheid onder alle omstandigheden zorgen de Shimano hydraulische schijfremmen, die over een grote remkracht beschikken en toch goed te doseren zijn. De hydrauliek zorgt voor een lichte bediening, ook voor mensen met weinig kracht in de vingers.

  • Hoog comfort door brede banden en verende zadelpen
  • Keuze uit een 400 Wh, 500 Wh en 625 Wh accu
  • De hydraulische Shimano schijfremmen geven veiligheid en controle
  • 8 versnellingen Shimano Nexus
  • Vernieuwd en versterkt damesframe
Prijs3.149,00 €
Aantal Versnellingen8
Soort versnellingNexus 8
Man/vrouwDames
Accu soortTube Uitneembaar Frame
Accu capciteit400W Bosch
Km per lading*70 / 80
Frame maatD50 / D55
Print
Tags:
Waardeer dit artikel:
Geen waardering

Theme picker