Pegasus

Pegasus

Pegasus


Pegasus Fietsen

Kwaliteit tegen een mooie prijs, dat is waar je een Pegasus fiets aan kunt herkennen. Door altijd de wensen van onze klanten voorop te stellen is het merk uitgegroeid tot marktleider in Duitsland. In Nederland, dus ook in Tilburg is het merk niet meer weg te denken. Wil jij ook het plezier van het fietsen op een Pegasus fiets ervaren? Laat u dan adviseren door ons en maak een testrit !

Pegasus Bosch Active Motor


Bosch Systeem

Duitse degelijkheid. Daar staat zowel Pegasus als Bosch voor. Dit is dus een perfecte combinatie.
Met 35 jaar ervaring is Pegasus uitgegroeid tot marktleider in Duitsland. Een Pegasus herken je aan zijn goede kwaliteit, de scherpe prijs, duurzaamheid en comfort. Ook Bosch is een succes. Dit motorsysteem is niet meer weg te denken onder een E-bike.

Pegasus in Tilburg


Pegasus in Tilburg

Wij, Piet van Iersel Tweewielers, zijn trots dit merk te mogen voeren. Dit doen we al jaren. Pegasus is niet meer weg te denken uit onze showroom: "Wij zijn altijd op zoek naar de juiste collectie, Pegasus is niet meer weg te denken uit onze showroom, door de betrouwbaarheid en hun scherpe prijs". Vooral de scherpe prijs maakt Pegasus een succes in Tilburg.

Pegasus Fietsen E-bikes Aanbod

Pegasus Ravenna EVO 5 Belt

Pegasus Ravenna EVO 5 Belt
Geplaatst: jan 16, 2021
Reacties: 0
Auteur: Admin
Pegasus Ravenna EVO 5 Belt

Optisch indrukwekkend en technisch voortreffelijk is de Ravenna EVO 5 Belt een elektrische fiets voor stads- en tourgebruik van topklasse. Zowel optisch als technisch is de Ravenna EVO 5 van topkwaliteit. Volledig geïntegreerd verdwijnt de gebundelde energie in de Bosch PowerTube accu in de onderbuis van het frame. Wat overblijft is een bijzonder clean design met de beste rijeigenschappen. Nieuw in 2021 is het versterkte damesframe; de stijfheid is sterk verbeterd waardoor de fiets beter rijdt. Bovendien is het frame geschikt gemaakt voor de nieuwe 625 Wh accu, die een actieradius heeft tot meer dan 200 km. Mede verantwoordelijk voor het betere rijgedrag is de nieuwe BOSCH Performance Line aandrijving. Sportief ingesteld zorgt de aandrijving voor een vloeiende trapondersteuning tot maar liefst 65 Nm en is daarmee duidelijk sterker dan de Active Line Plus. Voor maximale zekerheid onder alle omstandigheden zorgen de Shimano hydraulische schijfremmen.

  • Keuze uit een 400 Wh, 500 Wh en 625 Wh accu
  • Hoog comfort dankzij de instelbare verende voorvork, zadelpen en brede banden
  • De hydraulische Shimano schijfremmen geven veiligheid en controle
  • Tandriem aandrijving is schoon, licht, stil en onverwoestbaar
  • 5 versnellingen Shimano Nexus
  • Kleur: Metallic Matt / Black
  • E-bike Pegasus Tilburg
Prijs3.549,00 €
Aantal Versnellingen5
Soort versnellingNexus 5
Man/vrouwDames
Accu soortTube Uitneembaar Frame
Accu capciteit400W Bosch
Km per lading*70 / 80
Frame maatD50 / D55
Print
Tags:
Waardeer dit artikel:
3.6

Theme picker