Pegasus

Pegasus

Pegasus


Pegasus Fietsen

Kwaliteit tegen een mooie prijs, dat is waar je een Pegasus fiets aan kunt herkennen. Door altijd de wensen van onze klanten voorop te stellen is het merk uitgegroeid tot marktleider in Duitsland. In Nederland, dus ook in Tilburg is het merk niet meer weg te denken. Wil jij ook het plezier van het fietsen op een Pegasus fiets ervaren? Laat u dan adviseren door ons en maak een testrit !

Pegasus Bosch Active Motor


Bosch Systeem

Duitse degelijkheid. Daar staat zowel Pegasus als Bosch voor. Dit is dus een perfecte combinatie.
Met 35 jaar ervaring is Pegasus uitgegroeid tot marktleider in Duitsland. Een Pegasus herken je aan zijn goede kwaliteit, de scherpe prijs, duurzaamheid en comfort. Ook Bosch is een succes. Dit motorsysteem is niet meer weg te denken onder een E-bike.

Pegasus in Tilburg


Pegasus in Tilburg

Wij, Piet van Iersel Tweewielers, zijn trots dit merk te mogen voeren. Dit doen we al jaren. Pegasus is niet meer weg te denken uit onze showroom: "Wij zijn altijd op zoek naar de juiste collectie, Pegasus is niet meer weg te denken uit onze showroom, door de betrouwbaarheid en hun scherpe prijs". Vooral de scherpe prijs maakt Pegasus een succes in Tilburg.

Pegasus Fietsen E-bikes Aanbod

Pegasus Ancura E7

Pegasus Ancura E7
Geplaatst: jan 16, 2021
Reacties: 0
Auteur: Admin
Pegasus Ancura E7
 

Deze E-bike van het Duitse merk Pegasus is het instapmodel en voorzien van een Bosch Active motor (40NM).Deze elektische fiets is toch zeer compleet, door de hydraulische remmen van Magura, goede LED verlichting en brede banden.Het Purion display van Bosch is duidelijk en makkelijk te bedienen.

  • Hoog comfort door brede banden en verende zadelpen
  • Keuze uit een 300 Wh, 400 Wh en 500 Wh accu
  • De hydraulische remmen van Magura
  • 7 versnellingen Shimano Nexus
  • Vernieuwd en versterkt damesframe
Prijs2.099,00 €
Aantal Versnellingen7
Soort versnellingNexus 7
Man/vrouwDames
Accu soortUitneembaar Drager
Accu capciteit300W
Km per lading*55 / 60
Frame maatD50 / D55
Print
Tags:
Waardeer dit artikel:
Geen waardering

Theme picker