E-scooters aanbod van Iersel Tweewielers

E-scooters

Vespa Elettrica

Aanpasssen

NIU Scooters

SUPER SOCO

Elektrische Scooters

Lifan E3 Luxe

Lifan E3 Luxe
Geplaatst: feb 2, 2021
Reacties: 0
Auteur: Admin

Lifan E3 Luxe | Elektrische scooter

Bent u op zoek naar een elektrische scooter? Dan is misschien de Lifan E3 wel een optie! De scooter is voorzien van een Bosch motor. Deze beschikt 1500 Watt. en een ingenieus remsysteem welke de accu weer bijlaadt wanneer je afremt. Verder is deze elektrische scooter ook voorzien van een LCD scherm die real-time info weergeeft.
 

Bosch motor | Aandrijving

De Lifan E3 is een elektrische scooter met een aandrijving van Bosch. Deze bevindt zich in het achterwiel. Een achterwielmotor komt ook voor bij de NIU modellen en die van Super Soco.

Waar Lifan misschien wat onbekender klinkt, klinkt Bosch natuurlijk super bekend in de oren. Lifan en Bosch zijn samen een perfecte combinatie. Bosch heeft zich al op alle vlakken bewezen dat het een degelijk en goed merk is op andere elektrische scooters, maar ook op de E-bikes. Hier hebben wij ook al jaren ervaring mee. Dus Lifan kan niet ontbreken in onze showroom. De motor heeft een vermogen van 1500 Watt en een koppel van 115 NM. Dit is dus een zeer krachtiger motor. De motor wordt aangestuurd door een zogeheten FOC Vector controller, welke het vermogen goed weet te verdelen zodat het energieverbruik lekker laag blijft. Ook is de motor van Bosch zeer onderhoudsvrij.eheel onderhoudsvrij.

LED verlichting

De Lifan E3 e-scooter is compleet voorzien van LED verlichting. Dit kan natuurlijk ook niet anders in 2021. Door deze LED verlichting ben je zellf goed zichtbaar en geeft het natuurlijk voldoende licht op het wegdek zelf. Ook is LED zeer zuinig, dus kost dit geen extra energie voor deze elektrische scooter.

Li-ion accu

De accu die geplaatst is in de Lifan E3 is een Lithium versie. Deze is makkelijk uitneembaar, dus kunt u op iedere gewenste plek opladen. Het voordeel van een Lithium accu is dat het een lichtgewicht is en dat hij snel oplaad. Het opladen van zo'n accu duurt slechts 6 uur. Optioneel kun je uit andere accu’s kiezen (zwaardere accu of 2de accu) om het actieradius flink te vergroten. Met de standaard accu leg je ongeveer een afstand af van 55 kilometer af. Het actieradius is wel afhankelijk de rijsnelheid en buitentemperatuur, zoals bij andere elektrische scooters het geval is.
 

Accu Specificaties:
1x 60V 24 Ah: bromscooter  45km / snorscooter 55km

Lifan Scooter Tilburg

Prijs2.099,00 €
Kilometerstand0
Bouwjaar2022
KleurZwart
Catagorie25 KM
Print
Tags:
Waardeer dit artikel:
3.3

Theme picker